[Видео] Аурора шоу во Финска

Членовите на Скопското астрономско друштво Марија Јанчевска и Мартин Стојановски, направија краток видео тизер со кој го најавуваат видео тајмлапсот од нивните фотографии од аурорите фотографирани во Финска.

Во продолжение погледнете го тизерот за видеото кое ќе биде објавено наскоро.