Тридневна програма со панели и музика на „ПИН музичка конференција“  

Во рамки на ТАКСИРАТ Фестивал, ПИН – единствената меѓународна музичка конференција и „шоукејс“ во нашата држава, своето деветто издание ќе го одржи од 24 до 26- ноември во Младински Културен Центар – Скопје. Таксират и Пасворд Продакшн овој ПИН се домаќини на повеќе од 250 гости, кои, како што велат, се едни од најрелевантните имиња … Continue reading Тридневна програма со панели и музика на „ПИН музичка конференција“