Тешко се наоѓа и има нејаснотии – Први реакции на граѓани за апликацијата „СтопКорона!“

Програмски грешки, потешкотии да се најде и нејаснотии при користењето, се дел од првичните забелешки на интернет корисници за новата апликација „Стоп корона“ која од вчера е достапна за преземање и користење. Апликацијата треба да му помогне на Министерството за здравство за полесна контрола на ширењето на новиот коронавирус и брзо пронаоѓање на заболените. Но, според коментарите … Continue reading Тешко се наоѓа и има нејаснотии – Први реакции на граѓани за апликацијата „СтопКорона!“