Технички проблем ги заглави новите дозволи за движење во полициски час

Неколку часа пред најавениот полициски час кој почнува од 22 часот, нема можност да се извадат нови дозволи за движење на правни лица и на вработени во фирми, откако на порталот за услуги се појави технички проблем поради кој не може да се симне барањето за пополнување на ваква дозвола. Дека се запознаени со проблемот … Continue reading Технички проблем ги заглави новите дозволи за движење во полициски час