Сведувањето на книгата на инструмент за „тепање време“ е банализирачко – издаваштвото и пишувањето во корона кризата

Nëse doni të lexoni tekstin në gjuhën shqipe, shtypni “Shqip” / За текстот на албански јазик кликнете „Shqip“