Студентскиот субвенциониран оброк ќе продолжи да функционира по старите критериуми

Од Универзитетското студентско собрание на „Св. Кирил и Методиј“ (УСС УКИМ) информираа дека студентскиот субвенциониран оброк ќе продолжи да функционира по старите критериуми, а ќе се исплаќа по стариот метод до 15 март 2023 година. „Обезбедено е сите студенти кои досега беа корисници на студентски оброк и понатаму да останат.  Универзитетските собранија ќе бидат дел … Continue reading Студентскиот субвенциониран оброк ќе продолжи да функционира по старите критериуми