Студентскиот пленум на УКЛО ги испрати своите барања до Ректоратот

Студентскиот пленум на УКЛО ја достави правната аргументација против државниот испит до Ректоратот на УКЛО заедно со своите барања. Целиот дописот проследете го во продолжение.

10687298_638476139611487_4307586579511918033_o

2

3

4

5

10872917_638476079611493_4357503632485985162_o