„Strumica psychedelic carneval“ на 8 и 9 март во Струмица

Додека во Струмица трае карневалската недела, „Positive vibration crew“ заедно со кафе „Емпори“ на 8 и 9 март организираат дводневен настан наречен „Strumica psychedelic carneval“.

Првата вечер ќе се врти техно, а најавени се Меги од  BTKRSH/Code XX, како и резидентите Николов и диџеј Доктор. Влезот е бесплатен.

Наредната вечер во „Емпори“ ќе се одржи психоделичен транс настан до раните утрински часови. На листата на настапувачи се најавени Psoma, Dea Purpurea, Meto Seeds и Kumadelic. Домаќини ќе бидат диџеите BugzyOm, Frakty  и GoaMoa.

Предвиден е и УВ декор за целосно психоделично искуство.

Цената на влезницата за втората вечер е 200 денари.