Слушачка промоција на албумот „Architect of reality“ во „Фросина“

Во бифето на Фросина на 5 март (вторник) од 20 часот ќе се одржу слушачка промоција на деби албумот на Стефан Петановски -„Architect of reality“.

Се работи за соло артист со инструментален, „гитарски“ албум кој жанровски најдобро може да се определи како прогресив рок/ метал.

На самата промоција „Architect of Reality“ ќе се слуша во целост и ќе биде презентиран видео запис за песната „Remember“, дел од  самиот албум.

„Ќе ми биде огромно задоволство доколку дојдете да се дружиме, позборуваме и да слушаме заедно музика“, вели Петановски.

Влезот за слушачката промоција е бесплатен.