„Сигурен простор“ – регионална платформа за бесплатна психолошка поддршка на луѓе во социјален ризик

Речиси не постои човек кому пандемијата не му го промени животот изминативе три години. „Новата нормалност“ на карантините, изолациите, социјалната и економската неизвесност имаше силно негативно влијание врз менталното здравје. Ова особено ги погоди младите и луѓето кои се наоѓаат во социјален ризик. Светската здравствена организација проценува дека скоро една милијарда луѓе во светот имаат … Continue reading „Сигурен простор“ – регионална платформа за бесплатна психолошка поддршка на луѓе во социјален ризик