Секси Маало С03Е15 – 17.06.2015

Seksi Maalo S03E15 by Radio Mof on Mixcloud

Ова е последната епизода на Секси маало за оваа сезона. Истата ќе биде посветена на месецот на городоста. Во студио сме со Маца, Климентина и Мрмова.