Сеча на дрвја на „Васко Карангелески“ во скопски Аеродром – граѓани негодуваат

На дел од едната страна на улицата „Васко Карангелевски“ во скопски Аеродром каде се планирани градежни активности, денеска се спроведе сеча на дрвја. Тоа беше причината за локалецот Живко Димитриевски да дојде на лице место и да го изрази револтот од активностите на градските служби. Димитриевски за Радио МОФ вели дека живее кај „Тобако 2“, … Continue reading Сеча на дрвја на „Васко Карангелески“ во скопски Аеродром – граѓани негодуваат