Реакција на ректорот Јанкуловски: Неосновани и противзаконски се обвинувањата на ДКСК

„Неиздржана инсинуација и обид да се наруши честа и авторитетот“ гласи реакцијата на ректорот на УКИМ, Никола Јанкуловски по информацијата на Државната комисија за спречување на корупцијата дека тој незаконски земал две плати – една од клиниката за Дигестивна хирургија и една од Универзитетот. Антикорупциска соопшти дека утврдила оти по изборот како ректор, Јанкуловски не го … Continue reading Реакција на ректорот Јанкуловски: Неосновани и противзаконски се обвинувањата на ДКСК