#РаскажиМи: „Софија е тука“ од Бјанка Станковиќ

Овој пат во рубриката #РаскажиМи го читаме краткиот расказ „Софија е тука“ од новинарката и авторка Бјанка Станковиќ. Софија е тука Селото од каде што доаѓам е толку мало што сите се познаваат меѓу себе. Овој факт ѝ го кажав уште пред да се упатиме кон куќата за да не се изненади кога сите ќе … Continue reading #РаскажиМи: „Софија е тука“ од Бјанка Станковиќ