Радио МОФ анкета: „Пола младост ми остана на семафори“

По сторијата на Радио МОФ „Скопски семафори ги заглавуваат пешаците на 40°C“, граѓаните преку нашата Инстаграм анкета коментираа на прашањето, „Кои се најлошите семафори во вашиот град?“. Од нивните реакции може да се забележи дека има голем број семафори кои траат прекратко. Тие коментираа за тоа колку кратко траат семафорите, а некои од нив нудеја … Continue reading Радио МОФ анкета: „Пола младост ми остана на семафори“