Психолошка дискусија за предизвици на младите во пандемијата

Здружението синапсис денеска во 18 часот организира бесплатна психолошка дискусија на тема “Предизвици со кои се справуваат младите во текот на пандемијата”.

Дискусијата ќе се одвива на Зум, а модератори ќе бидат психолозите Ирена Николовска, Александра Панчевска и Јасмина Јонуз.

„При оваа дискусија ќе разговараме за последиците кои пандемијата ги имаше за сите нас, како и адаптацијата на таканареченото “ново нормално”. Воедно, ќе имате можност да се запознаете со нашиот тим и активностите кои следат во наредниот период и на кои бесплатно може да учествувате“, најавуваат организаторите.

Заинтересираните за учество во дискусијата можат да се пријават на следниов ЛИНК.