Промоција на книгата „Конопот во Македонија“ во Излет

Монографијата „Конопот во Македонија“ ќе биде промовирана на 20 април, среда, во кафулето „Излет“. Монографијата е во авторство на Влатко Деков, а промоторка на делото ќе биде Ирена Цветковиќ. Промоцијата ќе започне во 11 и 30 часот. „Конопот ја играше улогата на магичен дух кој ги поврзуваше луѓето во некоја заедничка свест во која доминираа … Continue reading Промоција на книгата „Конопот во Македонија“ во Излет