„Приказна за пронаоѓањето“ – документарец за културниот центар „Точка“

„Приказна за пронаоѓањето“ - документарец за културниот центар „Точка“

Во време кога на Скопје му недостасува единствен и независен културен простор, се потсетуваме на документарниот филм од пред неколку години „Приказна за пронаоѓањето“, во кој зборуваат луѓето кои учествуваа во создавањето и одржувањето на независниот културен центар „Точка“.