Пожарот во Кочани локализиран, но се шири кон друго населено место, вели градоначалникот Илијев за Радио МОФ

Пожарот во градската средина во Кочани околу куќите кој избувна попладнево е локализиран, меѓутоа сега се шири кон друго населено место, објаснува градоначалникот на Кочани, Николчо Илијев за Радио МОФ, додавајќи дека пожарот е под целосна контрола, иако се уште има места каде тој гори. „Тука се сите возила, и како што реков пристигнуваат и … Continue reading Пожарот во Кочани локализиран, но се шири кон друго населено место, вели градоначалникот Илијев за Радио МОФ