„Поголема награда од детска насмевка нема“ – наставникот Иле Михајловски собира донации за училиштен прибор

Сè започна со долга, искрена Фејсбук објава. Наставникот Иле Михајловски од основното училиште „Св. Кирил и Методиј“ во Свети Николе имал училиштен прибор кој не му требал, па решил да го  донира. Но, тоа не било доволно за да помогне на повеќе дечиња. „Решив да објавам пост на својот ФБ профил од повеќе причини кои … Continue reading „Поголема награда од детска насмевка нема“ – наставникот Иле Михајловски собира донации за училиштен прибор