[Подкаст] Што е муабетот со Викенд без ДДВ?

Лаптоп поевтин за 5%, мебел или градежни материјали за 18%? Во викендот што следи, од 10-12 октомври, државата ќе се откаже од Данокот на додадена вредност за македонските производи и ИТ опрема, и ќе им го враќа на граѓаните. Во овој подкаст Што е Муабетот со Викенд без ДДВ, за сите детали за долгонајавуваната мерка, … Continue reading [Подкаст] Што е муабетот со Викенд без ДДВ?