[Подкаст] Мегафон: „Јавна соба“ – за Осми Март солидарност со жртвите, а не насилниците

Пред повеќе од една година македонската јавност дозна за „Јавна соба“, затскриено ќоше во локалната интернет сфера. Токму во јавната соба, на подол начин беа изнесени најприватните интимности на број девојчиња, девојки и жени. Но како и секое чудо, така и вниманието на јавноста траеше три дена, пред да се префрли на друга тема. Денес, … Continue reading [Подкаст] Мегафон: „Јавна соба“ – за Осми Март солидарност со жртвите, а не насилниците