Онлајн кампања: Со купена тегла мед донирате на децата од документарецот „Медена земја“

Тимот на македонскиот документарец „Медена земја“ („Honeyland“) ги повикува граѓаните да се приклучат на нивната акција со која финансиски би им помогнале на децата кои се дел од филмот. На нивната официјална веб-страница, авторите започнаа кампања преку која секој може да нарача тегла мед, а парите од продажбата ќе бидат потрошени за образование на децата. … Continue reading Онлајн кампања: Со купена тегла мед донирате на децата од документарецот „Медена земја“