Охридскиот пливачки маратон нема да се одржи поради блокираната сметка на Националната пливачка федерација

Традиционалниот Охридски пливачки маратон оваа година нема да се одржи, информираа денеска од кабинетот на претседателот на Република Северна Македонија Стево Пендаровски, откако тој се сретна со претседателот на Националната пливачка федерација Горан Стојановски. Од кабинетот на претседателот соопштија дека маратонот, кој е под покровителство на претседателот нема да се одржи поради причини поврзани со … Continue reading Охридскиот пливачки маратон нема да се одржи поради блокираната сметка на Националната пливачка федерација