Незадолжителна лектира С02Е13 19.03.2015

Nezadolzitelna Lektira S02E13 by Radio Mof on Mixcloud

Гости: Филип Куновски, фотограф, и средношколци од Орце кои ни гостуваат околу нивниот патронат.