Малиот „глобтротер“ од Тафталиџе

Ова момче, тренирано по терените на Тафталиџе, усовршило секакви атрактивни кошаркарски шутеви. Патем, малиот „глобтротер“ по име Јан е син на нашиот гитарски виртуоз Влатко Стефановски, а очигледно е дека покрај музичкиот, кој се подразбира, наследил и спортски талент.