„Луфтанза“, „Фанк Шуи“ и „Корпорација Вагина“ номинирани за наградите „ХЕМИ“

„ПИН конференција“, која е под закрила на „Пасворд продукција“, објави дека домашните состави „Луфтанза“ (Lufthansa) „Фанк Шуи“ (Funk Shui) и „Корпорација Вагина“ (Vagina Corporation) се меѓу 27-те номинирани за музичките награди „ХЕМИ“ за 2024 година. „Многу сме возбудени што можеме да пречекаме 27 артисти и бендови на овогодинешните ‘ХЕМИ’ музички награди! Избрани од 27 експерти … Continue reading „Луфтанза“, „Фанк Шуи“ и „Корпорација Вагина“ номинирани за наградите „ХЕМИ“