Ловење кучиња кога никој не гледа и воведување сомнителни „резервати“ – Анима Мунди за Програмата за работа на „Лајка“

Резерват за трајна дислокација на кучиња, бројни и скапи тестрирања за кучињата несвојствени и за многу побогати држави, правна и материјална одговорност од хуманите граѓани кои со сопствени ресурси се грижат и помагаат на заедницата за бездомните кучиња  и ловење на кучиња исклучиво во саати кога речиси сите спијат и никој не гледа – се дел точките на … Continue reading Ловење кучиња кога никој не гледа и воведување сомнителни „резервати“ – Анима Мунди за Програмата за работа на „Лајка“