Лина Даневска, „Секси маало“: Предизвик е да се зборува отворено за сексуалнaта едукација

„Секси маало“ е младинска емисија на Радио МОФ која се емитува секоја втора среда од 12.15 часот, изминативе осум години. Во неа може да се слушнат разни информации за сексуалното и репродуктивно здравје прилагодени за младата публика. Лина Даневска е дел од тимот што ја подготвува содржината на емисијата, а воедно и членува во здружението ХЕРА- … Continue reading Лина Даневска, „Секси маало“: Предизвик е да се зборува отворено за сексуалнaта едукација