ЈСП: Блокиран јавниот превоз во Скопје поради анонимна дојава за бомба во еден од автобусите

Јавното сообраќајно претпријатие (ЈСП) – Скопје информира дека од утринава, по налог на МВР, сите возила на ЈСП Скопје се повлечени од сообраќај поради анонимна дојава за поставена рачна бомба во едно од возилата. Од МВР информираа дека лицето кое ја испратило заканата е приведено, а станува збор за човек вработен во ЈСП – Скопје. „Денеска … Continue reading ЈСП: Блокиран јавниот превоз во Скопје поради анонимна дојава за бомба во еден од автобусите