[Интервју] Васил Христов: Филмот „ЕЈ!“ не е Холивуд, туку е интелектуален панк за еден исчезнат премиер

Режисерот Васил Христов – Вуси по 10 години од првата клапа од снимањето на „ЕЈ!“ (HEY!), конечно во недела на „Синедејс“ ќе може да присуствува на премиера на својот филм за исчезнатиот премиер. И тоа во време на вистински исчезнат (екс) премиер. Во разговор за Радио МОФ, Христов раскажува за еден тон љубов, маки, борба, … Continue reading [Интервју] Васил Христов: Филмот „ЕЈ!“ не е Холивуд, туку е интелектуален панк за еден исчезнат премиер