[Интервју] Арбер Салиху: Смени се самиот, за да се смени системот

„Младите да работат напорно. Да минуваат помалку време на кафе. Да ги следат соништата. Знам, тоа е клише, ама без напорна работа денот ќе го поминеш во жалење. Не е лесно да се создаде систем. Треба труд од сите. Не само функционерите имаат одговорност. Сите. Тоа е важно. Имај на памет дека со секоја ситница, … Continue reading [Интервју] Арбер Салиху: Смени се самиот, за да се смени системот