Интерактивна мапа – Сите информации за студентските избори на УКИМ

По една и пол година од промената на законот за високо образование, Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје  распиша конкурси за избор на претседатели и членови на Факултетските студентски собранија на факултетите. Радио МОФ ги собра податоците од сите одлуки за распишување на избори на едно место, со цел студентите да имаат попрегледен пристап … Continue reading Интерактивна мапа – Сите информации за студентските избори на УКИМ