[Инфографик] Кои се двајцата кандидати за студентски лидер на УКИМ и што предлагаат во програмите?

Студентите Борјан Ефтимов од Правниот факултет и Александар Ѓорѓиевски од ФИНКИ се во трка за иден студентски лидер на Универзитот „Св. Кирил и Методиј“. Изборите ќе се одржат денеска од 17 часот во главната сала на Ректоратот при УКИМ. Радио МОФ визуелно прикажа дел од точките кои тие ги предлагаат во своите програми за работа. Во продолжение, прочитајте за атмосферата од синоќешната … Continue reading [Инфографик] Кои се двајцата кандидати за студентски лидер на УКИМ и што предлагаат во програмите?