[Инфографик] Историјата на тајниот агент 007

Историјатот на еден од омилените филмски ликови во последните 50 години, тајниот агент James Bond – 007, е претставен во овој инфографик. Од романите на Ian Fleming, преку заводливата насмевка на Sean Connery, до смиреноста на Daniel Craig, еве го комплетниот развој на идејата за 007:

[Инфографик] Историјата на тајниот агент 007[Инфографик] Историјата на тајниот агент 007