[инфографик] Интервјуа за работа

Како да се снајдете на интервју за работа? Следниов инфографик дава одговори на најчестите прашања и совети за повеќе ситуации во кои може да се најде секој апликант за работно место.

[инфографик] Интервјуа за работа