Хип Хоп Манија С01Е01

Ова е прво издание на новата емисија посветена на хип хоп музиката. Уживајте во хип хоп ритамот, информирајќи се за новитетите на хип хоп сцената и другарувајте со вашиот водител Дино и неговите гости во студио.

Hip Hop Manija E01 by Radio Mof Music on Mixcloud