Guerrilla Radio – Pink FLoyd 04.04.2016

Продолжуваме со вториот дел со емисијата за Пинк Флојд и во ова издание на Герила Радио, Гиле е спремен со кул музика и информации…

Подкастот спремен за преслушување е тука:

Првиот дел од емисијата посветена на Пинк Флојд може да ја преслушате тука: