Граѓани од Трнодол: Вистината за населбата – последниот бастион пред урбаната мафија

Со цел никогаш повеќе да не се повтори ваков примитивизам кој го креираше Општина Карпош, ви испраќаме точни информации околу случувањата на најавената презентација за предлог ДУП-от за населба Трнодол, а која требаше да се оддржи на 17.12.2019 во Месната заедница Пецо Божиновски, се вели во писмото-реакција до медиумите на иницијативата на граѓани од Трнодол, … Continue reading Граѓани од Трнодол: Вистината за населбата – последниот бастион пред урбаната мафија