Град Скопје: Отпочнуваме со целосно чистење и санација на старата градска депонија Вардариште

Град Скопје денеска соопшти дека започнуваат со целосно чистење и санација на старата градска депонија Вардариште, како што тврдат, за прв пат по 60 години. „Актуелното градско раководство го направи она кое што не му успеа на ниту едно претходно, а тоа е да стави крај на една од најголемите опасности по животот и здравјето … Continue reading Град Скопје: Отпочнуваме со целосно чистење и санација на старата градска депонија Вардариште