Гласање за најдобра фото сторија „Време на херои“

Примени се апликациите за конкурсот ‪#‎ВремеНаХерои‬ кој беше отворен овој месец, а сега е време за гласање. Победникот ќе биде избран преку ова гласање, кое трае до 31 јули (петок) како и преку бодување од фотографот Ванџо Џамбаски и еден претставник на Радио МОФ.
Дадете ги своите гласови подолу. Целосниот повик можете да го најдете тука.