Гласање за најдобра фото-приказна #ОдличенПроект

Примени се апликациите за конкурсот ‪#‎ОдличенПроект кој беше отворен во септември, а сега е време за гласање. Победникот ќе биде избран преку ова гласање, кое трае до 5-ти октомври (среда) на пладне како и преку бодување од членови на жирито составено од Радио МОФ.