[Галерија] Во собите на познатите диџеи

Како изгледа студиото, спалната или дневната соба на омилениот диџеј или продуцент?

Местата каде што дел од познатите ликови од светот на музиката го минуваат поголем дел од своето време, но и каде ги создаваат новите дела, во продолжение:

Sven Weisseman

 [Галерија] Во собите на познатите диџеи

Moritz Von Oswald

 [Галерија] Во собите на познатите диџеи

Radioslave

 [Галерија] Во собите на познатите диџеи

Secret Cinema

[Галерија] Во собите на познатите диџеи 

Seth Troxler

[Галерија] Во собите на познатите диџеи 

Marcel Dettmann

 [Галерија] Во собите на познатите диџеи

Efdemin

 [Галерија] Во собите на познатите диџеи

Daniel Wang

 [Галерија] Во собите на познатите диџеи

Henrik Schwarz

 [Галерија] Во собите на познатите диџеи

Jessie Rose

 [Галерија] Во собите на познатите диџеи

Joris Voorn

[Галерија] Во собите на познатите диџеи 

Danny Tenaglia

[Галерија] Во собите на познатите диџеи

Извор