[Галерија] Студенти рекреираа култни сликари

Студентите на Академијата за визуелни уметности исто како и студентите на странските универзитети за дизајн и уметност по предметите фотографија и постпродукација рекреираат или интервенираат култни сликари, објави djolevandthearts.edu.mk.

Студентите ги одбираа своите омилени уметнички дела и ги репредуцираат истите или создаваат нови инспирирани од нив.

Погледнете дел од завршните дела од предметите „Фотографија“ и „Постпродукција на фотографија”, предмети од првиот семестар под менторство на Дејан Џолев.

Интервенција 

Репродукција