[Галерија] Приватните превозници го блокираа Скопје

Скопје утрово од 6 часот е блокирано поради протест на приватните превозници. Со бројни автобуси, тие ги блокираа крстосниците кај трговскиот центар „Мавровка“ односно клучката кај булевар „Гоце Делчев“ и булевар „Крсте Мисирков“, крстосницата кај Црвен крст, односно клучката кај улица „11 Октомври“ и булевар „Кочо Рацин“, како и дел од булеварот „Илинден“ од пресекот … Continue reading [Галерија] Приватните превозници го блокираа Скопје