[Галерија] Познатите диџеи – кога биле млади

Денешните фотографии на познатите дицеи како Sasha, John Digweed, Nick Warren, Dave Seaman, Danny Howells или Paul Oakenfold се лесно препознатливи за оние што ја сакаат електронската музика. Но, како изгледале тие во деведесеттите години, кога ја почнувале својата карира?

[Галерија] Познатите диџеи - кога биле млади

Во продолжение погледнете ја ретро-галеријата што ја објави Рulseradio, од времето кога се „раѓаат“ новите ѕвезди во диџејството.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13