[Галерија] Новогодишно топлење и гушкање на ГТЦ

Голем број граѓани синоќа направија жив sид, го гушнаа ГТЦ и порачаа дека нема да и дозволат власта да го смени изгледот ликот на овој култен објект кој на скопјани им буди убави спомени, и е важен дел од нивната историја и култура.

Погледнете ја фото-галеријата од „Новогодишното топлење на ГТЦ“, настан кој го организираше иницијативата „Го сакам ГТЦ“.

Фотографиите се на Ванчо Џамбаски.