[Галерија] Какво е чувството да имаш 18 години во Америка денес?

Американскиот фотограф Damian Maloney од почетокот на годинава е вклучен во проект кој се обидува да даде одговор на прашањето: Какво е чувството да имаш 18 години во Америка денес?

Низ серија фотографии и текстови, учениците од едно средно училиште од Сан Франциско ја откриваат енергијата и атмосферата на нивното време.

maloney-1

maloney-10

maloney-11

maloney-12

maloney-13

maloney-14

maloney-15

maloney-2

maloney-3

maloney-5

maloney-6

maloney-7

maloney-8

[Галерија] Какво е чувството да имаш 18 години во Америка денес?

Извор: Beforeafter.rs