Фотографии кои изгледаат како лажни, но се реални

Сосема е веројатно дека кога се поминува подолго време на интернет, луѓето стануваат скептични кон она што го гледаат. Сепак фотографиите кои ги објави „BoredPanda“ покажуваат дека и фотографиите кои на прв поглед изгледаат како да се доработувани во Фотошоп, сепак се вистински фотографии. Погледнете ја галеријата:

#1 „Salar De Uyuni“, најголемото солено езеро во Боливија

#2 Брод кој изгледа како да лебди

#3 Дрвјата во Шонбрун Парк

#4 Облаци

#5 Gansu, Кина

#6 Изгорен столб

#7 Зграда во Париз

#8 Рефлексија во вирче

#9 Фустан

#10 Замрзнато езеро во Швајцарија

#11 Паднати книги-скулптура на Алиша Мартин

#12 Скулптура во Нов Зеланд

#13 Undulatus Asperatus

#14 Облаци

#15 Дрвја во место со токсичен отпад во Унгарија