[Фото] Купишта отпад и пожар на излезот од Битола

Граѓани преку социјалните мрежи реагираат за купишта расфрлан отпад на излезот на Битола до Драгош.

Ѓубрето е исфрлено покрај главниот пат, а на вчерашните фотографии се забележува и пожар.